ΝΕΑ & ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

07

Τι κάνουμε, τι σχεδιάζουμε, τι πιστεύουμε για τις εξελίξεις και άλλα ενδιαφέροντα νέα για το γραφείο μας, την ομάδα και τους ανθρώπους μας αλλά και το ευρύτερο επιστημονικό κοινωνικό οικονομικό και πολιτικό περιβάλλον.

H Μαρίνα Μπράβου- Μπιτσαξή στη «Μεταρρύθμιση» για το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας

Η Μαρίνα Μπράβου- Μπιτσαξή γράφει στον ηλεκτρονικό κόμβο «Μεταρρύθμιση», που φιλοξενεί σημαντικά άρθρα γνώμης, ένα κείμενο για την επιμέλεια των παιδιών με τίτλο: «Συνεπιμελεια. Ένα μετέωρο βήμα μπροστά». ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Πάνος Μπιτσαξής για μία σημαντική απόφαση του ΣτΕ στην «Καθημερινή»

Ο Πάνος Μπιτσαξής συνομιλεί αναλυτικά με τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου για το ενδιαφέρον άρθρο του, με τίτλο: «Το κράτος, ο υποχρεωτικός εμβολιασμός και η αλληλεγγύη» στην κυριακάτικη «Καθημερινή» της 23ης Μαΐου 2021.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρθρο της Μαρίνας Μπράβου- Μπιτσαξή στη «Μεταρρύθμιση»

Η Μαρίνα Μπράβου- Μπιτσαξή γράφει στον ηλεκτρονικό κόμβο «Μεταρρύθμιση», που φιλοξενεί σημαντικά άρθρα γνώμης, ένα κείμενο για την επιμέλεια των παιδιών με τίτλο: Μια «διαφορετική» απόφαση. Η επιμέλεια στον πατέρα. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ:ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αλλαγή ωραρίου και τρόπου εργασίας του γραφείου

Από τη Δευτέρα 16 Μαρτίου, το γραφείο μας, συμμετέχοντας στην καθολική προσπάθεια περιορισμού του Covid-19, και με γνώμονα πάντα την προστασία της υγείας των ανθρώπων μας, αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας του, εφαρμόζοντας την κατ´οίκον εργασία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άρθρο του Πάνου Μπιτσαξή στον «Εθνικό Κύρηκα»

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το άρθρο του Πάνου Μπιτσαξή με τίτλο «Ο βάτραχος και το ελληνικό επιχειρείν» στην εφημερίδα «Εθνικός Κύρηξ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Παρουσίαση βιβλίου Πάνου Μπιτσαξή «Όταν το μέλλον έπαιζε κρυφτό 1956-1974, Ιστορία και ιστορίες»

Τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, ώρα 18:00 παρουσιάζεται στο καφέ του Ιανού (Σταδίου 24, Αθήνα) το βιβλίο του Πάνου Μπιτσαξή «Όταν το μέλλον έπαιζε κρυφτό 1956-1974, Ιστορία και ιστορίες» από τις εκδόσεις ΔΕΣΜΟΣ, ένα οδοιπορικό της παιδικής ματιάς σε μια ταραγμένη αλλά και νεωτερική περίοδο της σύγχρονης Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Αληθινή και προσχηματική ενδοοικογενειακή βία», άρθρο της Μαρίνας Μπράβου-Μπιτσαξή

Στον Τιμητικό Τόμο στη μνήμη του καθηγητή της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θανάση Κ. Παπαχρίστου, Εκδόσεις Αντ. Ν. Σάκκουλα, Αθήνα 2019, δημοσιεύθηκε το άρθρο της Μαρίνας Μπράβου-Μπιτσαξή με τίτλο: Αληθινή και προσχηματική ενδοοικογενειακή βία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υπό έκδοση «Ο πληθωρισμός της ποινής» του Π. Μπιτσαξή

Τον Σεπτέμβριο του 2019 δημοσιεύεται στον τιμητικό τόμο του καθηγητή Γιάννη Πανούση εκτεταμένη μελέτη του Πάνου Μπιτσαξή με τίτλο «Ο πληθωρισμός της ποινής.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια απόφαση τομή στην ελληνική νομολογία και πρακτική

Το γραφείο μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιτυχή έκβαση μιας υπόθεσης με προφανή ευρύτερη σημασία. Η εντολέας μας, γηραιά κυρία, επένδυσε το σύνολο των οικονομιών της μέσω μεγάλης συστημικής τράπεζας σε περίπλοκα χρηματοοικονομικά προϊόντα (perpetual bonds) σε φορολογικούς παραδείσους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ακολουθήστε μας και διαβάστε τι σκεφτόμαστε

Θα χαρούμε πολύ να μιλήσουμε για τα τεκταινόμενα γύρω μας με τις δυνατότητες που μας προσφέρουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

bitsaxis epmb law office

Καλωσορίσατε στη νέα μας ιστοσελίδα!

Καλωσορίσατε στη νέα μας ιστοσελίδα. Ως ένα παραδοσιακό δικηγορικό γραφείο της Αθήνας, είμαστε πάντα δίπλα σας τόσες δεκαετίες για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής κι αξιοσημείωτης ποιότητας.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ